Skip to content

ARMOURCOAT unosi smelu kreativnost i strogu tehničku preciznost u dizajn raznovrsnog asortimana održivih luksuznih završnih obrada.

Armourcoat je osnovao Duncan MacKellar u Velikoj Britaniji 1984. godine kao plod duboko usađene strasti prema tradicionalnim tehnikama dekorativnog maltera, a inspirisan italijanskim nasleđem u kombinaciji sa savremenim dizajnom.

Kompanija sada posluje u 50 zemalja sa jakom mrežom partnera i posvećena je postizanju kreativne i tehničke izvrsnosti. Tokom godina, Armourcoat je posato sastavni deo nekih od najprestižnijih i vizionarskih arhitektonskih projekata u svetu.

Napravljene za dugovečnost, jedinstvene i održive, luksuzne završne obrade estetski su raznovrsne i dive im se širom sveta. Armourcoat gleda dalje od onoga što trenutno postoji, vodeći se izazovima, inovacijama i otvaranjem novih mogućnosti.

“Razmišljamo drugačije. Usuđujemo se da budemo originalni. Balansiramo između smele kreativnosti i stroge tehničke preciznosti. Verujemo da je sve moguće. Ako vi možete da zamislite, mi  možemo da napravimo.”

Back To Top
Search