Skip to content

Boca do Lobo Srbija

Boca do Lobo brend osnovan je 2005. godine i od tada se bavi reinterpretacijom starih tehnika fine izrade kako bi stvorio neočekivane komade modernog dizajna.

Svaki komad ovog nameštaja u sebi nosi vekovno nasleđe. Talentovani majstori u radionicama istražuju i kombinuju tradicionalne veštine sa najnovijim tehnološkim metodama kako bi najfinije materijale pretočili u vrhunske komade nameštaja i rasvete za vanvremensko okruženje. Kolekcije su inspirisane Portugalom, gde su i izrađene sa strašću i predanošću veštih majstora i zanatlija. Tehnike koje se koriste u samoj izradi Boca Do lobo nameštaja su azulejo, filigran, livenje i ručna obrada metala, rezbarstvo, aplikacija zlatnih listića.

Razigrana sofisticiranost ovog brenda postala je zaštitini simbol glamuroznih enterijera. Boca do Lobo remek-dela mogu se videti širom sveta u luksuznim robnim kućama kao što su Printemps u Parizu i Harrods u Londonu, velikim hotelima poput lanca Fairmont u Americi ili  butik hotela Al Jasra u Kataru, raskošnim kazinima i ekstravagantnim vilama…

“Draw experiences and surprise everyone.”
– Marco Costa, CEO & Head designer

Back To Top
Search