Skip to content

FERREIRA RUGS je luksuzni brend za izradu tepiha koji kombinuje tradicionalne tehnike sa inovativnim metodama i sirovinama, nudeći kupcima širom sveta izuzetan kvalitet, fleksibilnost i jedinstvena dizajnerska rešenja.

Osnovana daleke 1946. godine, Ferrerira Rugs je trenutno jedna od najvećih kompanija koja proizvodi ručno izrađene tepihe u Evropi. Smeštena u malom gradu na severu Portugala, počela je kao mala porodična proizvodnja koja se potom brzo razvila u organizaciju velikih razmera.

Od svog osnivanja, kompanija Ferrerira Rugs ne samo da je rasla, već se i kontinuirano prilagođavala, usavršavala i širila svoje prisustvo širom sveta. Ferrerira stručnjaci izrađuju izvanredne luskuzne komade za sve vaše potrebe – bilo da se radi o raskošnoj kući, jahti, hotelu ili luksuznoj maloprodajnoj radnji. Svaka kolekcija se s posebnom pažnjom dizajnira i proizvodi.

“Kvalitet je jedna od retkih karakteristika koje nikada ne izlaze iz mode. Od osnivanja do danas, ulažemo svu snagu kako bismo svojim klijentuima isporučili proizvode vrhunskog kvaliteta.”

Back To Top
Search