Skip to content

LEE BROOM je jedan od vodećih britanskih dizajnera luksuznog nameštaja i rasvete. Koristeći najkvalitetnije materijale u kombinaciji sa najnovijim tehnologijama, Lee Broom neprestano evoluira,  što rezultira njegovom prepoznatljivom mešavinom klasicizma i modernosti.

Od osnivanja 2007. godine do danas iz ove kuće izašlo je više od stotinu komada nameštaja, kućnih aksesoara i rasvete… u potpisu Lee Broom, ali i u saradnji sa vodećim svetskim brendovima kao što su Christian Louboutin, Mulberry, Bergdorf Goodman…

Lee Broom je do sada osvojio više od 30 nagrada, uključujući prestižnu britansku nagradu za dizajnera godine i Kraljičinu nagradu za preduzetništvo koju mu je u Bakingemskoj palati dodelila upravo kraljica. Predstavljajući svoje kolekcije svake godine na Design Week-u u Milanu, Njujorku i Londonu, stekao je reputaciju zbog svojih konceptualnih dinamičkih instalacija koje su nadrealne, iskustvene i uvek neočekivane.

Lee Brooma proizvodi danas se prodaju u više od 250 prodavnica u 50 zemalja širom sveta. The Financial Times je Lee Brooma opisao kao „najcenjenijeg među britanskim talentima“.

“Lee Broom je za nameštaj ono što su Mark Džejkobs ili Tom Ford za modu.”
The Guardian

Back To Top
Search