skip to Main Content
Boca do Lobo
Izvanredan dizajn i izrada

Boca do Lobo brend osnovan je 2005. godine i od tada se bavi reinterpretacijom starih tehnika fine izrade kako bi stvorio neočekivane komade savremenog dizajna.

Svaki komad ovog nameštaja u sebi nosi vekovno nasleđe. Talentovani majstori u radionicama istražuju i kombinuju tradicionalne veštine sa najnovijim tehnološkim metodama kako bi najfinije materijale pretočili u vrhunske delove nameštaja, tapacirunga i osvetljenja za vanvremensko okruženje. Kolekcije su inspirisane Portugalom, gde su i izrađene sa strašću i predanošću veštih majstora i zanatlija.

Razigrana sofisticiranost ovog brenda postala je zaštitini simbol galmuroznih enterijera. Boca do Lobo remek-dela ovog mogu se videti širom sveta u luksuznima robnim kućama kao što su Printemps u Parizu i Harrods u Londonu, velikim hotelima poput lanca Fairmont u Americi ili  butik hotela Al Jasra u Kataru, raskošnim kazinima i ekstravagantnim vilama…

Revolucionarni dizajn ovog brenda rezultat je vekovnog nasleđa, dugogodišnje tradicije i vrhunskog umeća talentovanih majstora.

Back To Top
Search